menjelang sebelas bulan :)

Esok Emir dah menginjak ke umor 11 bulan..how time flies kan? lagi sebulan cukup setahun..wahhh da bole plan untuk birthday celebration..hehehe.. #mamahover..

Since dah beso ni kan..suke betol dia dengan air..bagi lah ape2 mainan kat dia, tapi kalau ajak mandi memang #1..faveret wohh..kadang2 aku nak mandi pon susah kalau asyik nak ikut 24jam..

So sebagai initiative nak happykan anak, en.hubby belikan mende alah ni..haha..aritu aku tengok huggies promo..kalau beli 2pack pampers, isi form derang akan bagi hadiah pool ni..akan tetapi harge dekat giant just RM14, baik aku beli je lah.. :)





happy face :)





p/s: en.hubby willing tiup mende alah ni sebab kt rumah xde pam..haha..napasmu bersameku..ihihi..

Share this:

,

CONVERSATION

2 commentors :):

  1. Hahaa.. pasnie bleh mai mandi swiming pool kat umah mama ngah la. pelampung semua siap... ila ada gak kolam tu, siap ngan pam, tp mana tah duk. Sejak2 ada kemudahan swiming pool nie, kolam tu dah dianktirikan dah.. hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..bole2.kena beli pelampung nanti :)

      Delete

May 08, 2012

menjelang sebelas bulan :)

Esok Emir dah menginjak ke umor 11 bulan..how time flies kan? lagi sebulan cukup setahun..wahhh da bole plan untuk birthday celebration..hehehe.. #mamahover..

Since dah beso ni kan..suke betol dia dengan air..bagi lah ape2 mainan kat dia, tapi kalau ajak mandi memang #1..faveret wohh..kadang2 aku nak mandi pon susah kalau asyik nak ikut 24jam..

So sebagai initiative nak happykan anak, en.hubby belikan mende alah ni..haha..aritu aku tengok huggies promo..kalau beli 2pack pampers, isi form derang akan bagi hadiah pool ni..akan tetapi harge dekat giant just RM14, baik aku beli je lah.. :)





happy face :)





p/s: en.hubby willing tiup mende alah ni sebab kt rumah xde pam..haha..napasmu bersameku..ihihi..

2 comments:

  1. Hahaa.. pasnie bleh mai mandi swiming pool kat umah mama ngah la. pelampung semua siap... ila ada gak kolam tu, siap ngan pam, tp mana tah duk. Sejak2 ada kemudahan swiming pool nie, kolam tu dah dianktirikan dah.. hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..bole2.kena beli pelampung nanti :)

      Delete