bayi didera di sepang! omg!!!

aaaaaaaaaa..rindu emir! en.hubby call citer pasal kes budak kene dera yang tengah kecoh dekat

fb..disepak terajang budak tu..

hadoihhh company block fb dengan youtube..tapi xpeee..baik aku tengok kat rumah dari kt opis..kang

banjir pulak kt sini..dan dan je aku call bbsitter tanye emir dok buat ape...eiiiiiiiiii..geram! orang kate

pompuan yang belasah budak tu mental..tapi yang merakam tu..bangang tahap dewa..ehh ko takde hati

ehhh? sian laaaa budak tu..

nauzubillah..aku yang tak tengok lagi video tu pon meroyan dengan en.hubby cite..kalau tengok tak

terkata rasanyaaaa! en.hubby cakap, sampaikan budak tu dah penat, nak bermanja dengan mak dia

(maybe mak lah kot..takpun pengasuh) boleh lahanat tu g terajang..Ya Allah...mampu ke budak tu

menahan segala rasa..dia tak layak untuk rasa semua tu..

kalau emir buat something yang aku tak bagi, yes aku marah kadang2..tapi kalau dia nak

bermanja..tak mungkin aku tolak..semalam balik rumah, pukul 8 lebih lagi dia dah mengantuk..tapi

aku layan je..taknak bagi tido lagi..tak puas nak main dengan dia..tong tang tong tang masak..pukul 9

lebih dah tak tahan..melentok kat abah..takpelah..bagi jugak tido even tak puas lagi nak main dengan

dia..

source: lekatlekitgurl.blogspot.com/google image

Ya Allah, kau lindungilah anakku, bayi yang didera itu dan semua bayi/kanak-kanak yang tak berdosa dalam dunia ni..aminnnnn...

Share this:

CONVERSATION

2 commentors :):

  1. jahat wehhhhh...rasa nak terajangggg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaa tak sabar nak balik tengok..semua org da keco..memang kene terajang orang camni..xde hati perut....

      Delete

May 09, 2012

bayi didera di sepang! omg!!!

aaaaaaaaaa..rindu emir! en.hubby call citer pasal kes budak kene dera yang tengah kecoh dekat

fb..disepak terajang budak tu..

hadoihhh company block fb dengan youtube..tapi xpeee..baik aku tengok kat rumah dari kt opis..kang

banjir pulak kt sini..dan dan je aku call bbsitter tanye emir dok buat ape...eiiiiiiiiii..geram! orang kate

pompuan yang belasah budak tu mental..tapi yang merakam tu..bangang tahap dewa..ehh ko takde hati

ehhh? sian laaaa budak tu..

nauzubillah..aku yang tak tengok lagi video tu pon meroyan dengan en.hubby cite..kalau tengok tak

terkata rasanyaaaa! en.hubby cakap, sampaikan budak tu dah penat, nak bermanja dengan mak dia

(maybe mak lah kot..takpun pengasuh) boleh lahanat tu g terajang..Ya Allah...mampu ke budak tu

menahan segala rasa..dia tak layak untuk rasa semua tu..

kalau emir buat something yang aku tak bagi, yes aku marah kadang2..tapi kalau dia nak

bermanja..tak mungkin aku tolak..semalam balik rumah, pukul 8 lebih lagi dia dah mengantuk..tapi

aku layan je..taknak bagi tido lagi..tak puas nak main dengan dia..tong tang tong tang masak..pukul 9

lebih dah tak tahan..melentok kat abah..takpelah..bagi jugak tido even tak puas lagi nak main dengan

dia..

source: lekatlekitgurl.blogspot.com/google image

Ya Allah, kau lindungilah anakku, bayi yang didera itu dan semua bayi/kanak-kanak yang tak berdosa dalam dunia ni..aminnnnn...

2 comments:

  1. jahat wehhhhh...rasa nak terajangggg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaa tak sabar nak balik tengok..semua org da keco..memang kene terajang orang camni..xde hati perut....

      Delete