January 19, 2013

kerana kak di!

update skinny jeans

open for order until malam ni shj yer..anyone yang nak order, pls sms ke no 019-7357441
or email pun boleh: hayati.rameli@yahoo.com



those yang order, tapi belum buat 50% payment, pls do so and notify me via sms once dah transfer yer..
thanks kpd yang order & dah buat payment, wait for me bagi instruction utk advise balance payment.

thank you thank you :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ok sekarang kita balik kepada tajuk, kenapa aku salahkan kak di?

sebab entry dia yang ni ---> here

semalam,satu hari aku merana sebab kempunan, teringin punya pasal..teringin yang macam frust gile kalau tak leh makan..dah macam orang mengidam gamaknye..tapi, sorry aku bukan mengandung yer..


siap suggest suruh mintak double cheese ko..haha..kalau badan aku selim stock cam kak di takpe lahh hoi..

so balik keje semalam, en.hubby dah sampai rumah..tengok tengah berbungkus..aiseh..rasa dahi, panas..leher,panas..sah demam..dah 2,3 ari dia dok ngadu sakit mulut, sbb ulser, so maybe demam ulser lah..orang laki ni manelahh nak ngaku kalau tak sihat, laki aku lah kot jenis camtu..demam ponn xpe, jangan layan, sakit jgn makan ubat, sakit urat jgn berurut..jangan manjekan diri sangat....sebab? aku tau, dia malas nak makan ubat..cerrrr aku or emir demam..laju-laju bawak pegi clinic, pastu paksa makan ubat..

since dia cakap ok, terus aku ajak pegi amik emir, on the way tu dalam hati dah plan lepas amik emir nak singgah mamak tapau cheese nan..sekali en.hubby request, nak makan nasi dgn sup ayam..demam katenyeee..maka redhooo lah si isteri, lagi pun lama oihh tak masak sup ayam..lepas amik emir, singgah beli bahan-bahan nak buat sup, balik sup sap sup sappp buat keje, settled, bole makan dengan bahagiaa..

aku makan sekali jeee nasi sbb dlm hati macam tak puas hati, nak jugak cheese nan dgn tandoori tu..
dalam kepala dok terbayang-bayang kesedapan dia..terus mintak tolong adik aku pegi beli, tapi since maharaja lawak dah nak start semua malas...fineeeeeee..en.hubby bagi cadangan suruh aku jee pegi beli..

fineeeeee..i boleh ok..terus amik kunci kete, laju-laju pegi mamak..

dan taraaaaaaaa..cheese nan in the houz! 

aku makan dengan emir je..en.hubby tak nak sbb sakit mulut, so nak habiskan tu hazabb jugak la..

dah la nasi sepinggan, cheesenan segedabak makan sorang..emir bape cubit jee..

selamat menjadi penguin T_____________T



1 comment:

  1. Akak tak penah slim dikkkkk.
    Akak cuma menyedut perut je bila bergamba. Haha.

    ReplyDelete

January 19, 2013

kerana kak di!

update skinny jeans

open for order until malam ni shj yer..anyone yang nak order, pls sms ke no 019-7357441
or email pun boleh: hayati.rameli@yahoo.com



those yang order, tapi belum buat 50% payment, pls do so and notify me via sms once dah transfer yer..
thanks kpd yang order & dah buat payment, wait for me bagi instruction utk advise balance payment.

thank you thank you :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ok sekarang kita balik kepada tajuk, kenapa aku salahkan kak di?

sebab entry dia yang ni ---> here

semalam,satu hari aku merana sebab kempunan, teringin punya pasal..teringin yang macam frust gile kalau tak leh makan..dah macam orang mengidam gamaknye..tapi, sorry aku bukan mengandung yer..


siap suggest suruh mintak double cheese ko..haha..kalau badan aku selim stock cam kak di takpe lahh hoi..

so balik keje semalam, en.hubby dah sampai rumah..tengok tengah berbungkus..aiseh..rasa dahi, panas..leher,panas..sah demam..dah 2,3 ari dia dok ngadu sakit mulut, sbb ulser, so maybe demam ulser lah..orang laki ni manelahh nak ngaku kalau tak sihat, laki aku lah kot jenis camtu..demam ponn xpe, jangan layan, sakit jgn makan ubat, sakit urat jgn berurut..jangan manjekan diri sangat....sebab? aku tau, dia malas nak makan ubat..cerrrr aku or emir demam..laju-laju bawak pegi clinic, pastu paksa makan ubat..

since dia cakap ok, terus aku ajak pegi amik emir, on the way tu dalam hati dah plan lepas amik emir nak singgah mamak tapau cheese nan..sekali en.hubby request, nak makan nasi dgn sup ayam..demam katenyeee..maka redhooo lah si isteri, lagi pun lama oihh tak masak sup ayam..lepas amik emir, singgah beli bahan-bahan nak buat sup, balik sup sap sup sappp buat keje, settled, bole makan dengan bahagiaa..

aku makan sekali jeee nasi sbb dlm hati macam tak puas hati, nak jugak cheese nan dgn tandoori tu..
dalam kepala dok terbayang-bayang kesedapan dia..terus mintak tolong adik aku pegi beli, tapi since maharaja lawak dah nak start semua malas...fineeeeeee..en.hubby bagi cadangan suruh aku jee pegi beli..

fineeeeee..i boleh ok..terus amik kunci kete, laju-laju pegi mamak..

dan taraaaaaaaa..cheese nan in the houz! 

aku makan dengan emir je..en.hubby tak nak sbb sakit mulut, so nak habiskan tu hazabb jugak la..

dah la nasi sepinggan, cheesenan segedabak makan sorang..emir bape cubit jee..

selamat menjadi penguin T_____________T



1 comment:

  1. Akak tak penah slim dikkkkk.
    Akak cuma menyedut perut je bila bergamba. Haha.

    ReplyDelete