JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !


as salam :)
jom join bloglist abg ben..ihihi..

ok abg ben,meh nak cite..kenape den berblogging..
blog ini di create pade tahun hujung-hujung 2009 rasenye..tapi memang bersarang jer..takde entry sebab tak pandai and takde idea..gituuu..then, masuk tahun baru, semangat baru datang, so bermula lahh episod slow berblogging dalam hidup daku..

aku cuma share ape yang berlaku disekeliling hidupku, family, kawan-kawan, keje, gozzib..perjalanan hidup and cari kawan..macam-macam..senang cakap masam manis kehidupan semua aku lambak dalam ni :)

ade ape-ape lagi nak tau? hehehe..

Share this:

CONVERSATION

4 commentors :):

  1. hi! pka join segmen abg ben jugak :)

    jemput singgah ye..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

    tq..

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari blog BA..

    http://sayurlemak.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam :)

      thanks sudi singgah, i follow u :)

      Delete

March 20, 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !


as salam :)
jom join bloglist abg ben..ihihi..

ok abg ben,meh nak cite..kenape den berblogging..
blog ini di create pade tahun hujung-hujung 2009 rasenye..tapi memang bersarang jer..takde entry sebab tak pandai and takde idea..gituuu..then, masuk tahun baru, semangat baru datang, so bermula lahh episod slow berblogging dalam hidup daku..

aku cuma share ape yang berlaku disekeliling hidupku, family, kawan-kawan, keje, gozzib..perjalanan hidup and cari kawan..macam-macam..senang cakap masam manis kehidupan semua aku lambak dalam ni :)

ade ape-ape lagi nak tau? hehehe..

4 comments:

  1. hi! pka join segmen abg ben jugak :)

    jemput singgah ye..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

    tq..

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari blog BA..

    http://sayurlemak.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam :)

      thanks sudi singgah, i follow u :)

      Delete