copy paste

baca entry kak D pasal copy paste..ehhhh tak paham lahh aku motip pompuan tu gi copy paste segala entry orang, pastu tukar-tukar name kepada nama watak baru dia..korang rajin nak bace satu satu pastu tukar nama dan perwatakan..aku serious tak reti..ehh kang terlupa nak tukar, kan da jadi pelik orang baca? mule cite pasal si A, pastu tetibe ade pulak nama si B..

hahaha..serious lawak orang macam ni..saiko gile! baik lahh ko tulis dari A sampai Z, lagi senang..ape jer yang keluar dari otak ko, terus transform jadi satu perenggan, and kemudian jadi entry untuk ko..tak susah pon..kalau ko jenis tak reti nak buat ayat, paste gambo banyak2...let's pic do talking..tak susah..kalau niat dalam hati nak buat ayat gempak gempak pastu nak naikkan rating blog untuk jadi glemer, tak kemane..memang ko takkan pandai nak menulis and di cop pencuri sampai bila-bila..

aku dulu pon tak reti lansung nak menulis, idea pon takde, tapi aku cube, just tulis from your heart bukan sebab nak glem! tapi aku respect dengan kak D, dia bagi warning jer instead of maki hamun..haihhh macam-macam manusia kt dunia ni..

Share this:

CONVERSATION

2 commentors :):

  1. DAH BUAT!!!! YES YES YES!!!!!!!! TQ BETTY.

    ReplyDelete
  2. hehehe..ok kak D.. ;) sharing is caring!

    ReplyDelete

March 20, 2012

copy paste

baca entry kak D pasal copy paste..ehhhh tak paham lahh aku motip pompuan tu gi copy paste segala entry orang, pastu tukar-tukar name kepada nama watak baru dia..korang rajin nak bace satu satu pastu tukar nama dan perwatakan..aku serious tak reti..ehh kang terlupa nak tukar, kan da jadi pelik orang baca? mule cite pasal si A, pastu tetibe ade pulak nama si B..

hahaha..serious lawak orang macam ni..saiko gile! baik lahh ko tulis dari A sampai Z, lagi senang..ape jer yang keluar dari otak ko, terus transform jadi satu perenggan, and kemudian jadi entry untuk ko..tak susah pon..kalau ko jenis tak reti nak buat ayat, paste gambo banyak2...let's pic do talking..tak susah..kalau niat dalam hati nak buat ayat gempak gempak pastu nak naikkan rating blog untuk jadi glemer, tak kemane..memang ko takkan pandai nak menulis and di cop pencuri sampai bila-bila..

aku dulu pon tak reti lansung nak menulis, idea pon takde, tapi aku cube, just tulis from your heart bukan sebab nak glem! tapi aku respect dengan kak D, dia bagi warning jer instead of maki hamun..haihhh macam-macam manusia kt dunia ni..

2 comments:

  1. DAH BUAT!!!! YES YES YES!!!!!!!! TQ BETTY.

    ReplyDelete
  2. hehehe..ok kak D.. ;) sharing is caring!

    ReplyDelete