Peniaga melampau!


Ape perasaan korang bila tengah lapar,pastu beli sandwich macam ni? sakit hati tak? mestilahhh kan..gila betul peniaga sekarang ni..nak jimat punya pasal..sampaikan sanggup jual makanan camni..

yela,memang di akui harga barang naik, minyak naik (arini ron97 naik lagi kan)..tapi tak payah la buat camni..aku tak pasni yang ni berlaku kat malaysia or china sebab ada tulisan cina kan kat picture tu..ehh kalau aku laa kan beli sandwich camni, aku akan return balik..tak yah beli pon takpe, baik beli sebuku roti gardenia makan dengan kaya..xyah salad bertuna bagai pon takpe..




source: dari email yang diforward oleh kak rozi lagi..total email received today = 2 shj :(


Share this:

CONVERSATION

2 commentors :):

  1. ayu follow sini..;-)..moga dapt redha sikit marah tu..hihi

    ReplyDelete
  2. memang melampau pun nie..haishhh

    ReplyDelete

April 04, 2012

Peniaga melampau!


Ape perasaan korang bila tengah lapar,pastu beli sandwich macam ni? sakit hati tak? mestilahhh kan..gila betul peniaga sekarang ni..nak jimat punya pasal..sampaikan sanggup jual makanan camni..

yela,memang di akui harga barang naik, minyak naik (arini ron97 naik lagi kan)..tapi tak payah la buat camni..aku tak pasni yang ni berlaku kat malaysia or china sebab ada tulisan cina kan kat picture tu..ehh kalau aku laa kan beli sandwich camni, aku akan return balik..tak yah beli pon takpe, baik beli sebuku roti gardenia makan dengan kaya..xyah salad bertuna bagai pon takpe..




source: dari email yang diforward oleh kak rozi lagi..total email received today = 2 shj :(


2 comments:

  1. ayu follow sini..;-)..moga dapt redha sikit marah tu..hihi

    ReplyDelete
  2. memang melampau pun nie..haishhh

    ReplyDelete